EUROBYT CB s.r.o. prezentuje GSM Klíč

12.07.2010 08:00

Každoročně je výstava HOBBY v Českých Budějovicích jednou z nejvýznamnějších událostí v oblasti vybavení staveb a potřeb pro domácnost. Velmi nás potěšil zájem naší jihočeské autorizované montážní firmy Eurobyt CB s.r.o. o prezentaci GSM Klíče na tomto veletrhu. Zeptali jsme se tedy pana Jiřího Kavalíra, jednatele společnosti, jak hodnotí tento veletrh?

 

"Setkali jsme se s mnoha pozitivními reakcemi na nová sekční vrata Trido Evo a GSM Klíč, který byl na těchto vratech nainstalován. Nyní jsme v kontaktu s mnohými zákazníky, kteří náš stánek navštívili a pracujeme na projektech a nabídkách, které jsou průběžně realizovány.

Celkově hodnotíme GSM Klíč jako velmi povedený produkt, který nám umožňuje nabídnout novým zákazníkům přidanou hodnotu, odlišit se od ostatních montářních firem, ale zaznamenáváme úspěchy i u stávajících zákazníků, kde realizujeme dovybavení vrat a brán."

 

Za společnost SECTRON s.r.o., výrobce GSM Klíče, děkujeme manželům Kavalírovým za prezentaci našeho výrobku na veletrhu HOBBY a přejeme mnoho dalších úspěchů.